Heropening Annebel en Moederdag

Heropening Annebel en Moederdag

Beste klant,

Waarschijnlijk mogen we opnieuw openen op maandag 11 mei.

We zijn ons alvast volop aan het voorbereiden zodat we dit op een veilige manier kunnen doen. We kijken er alleszins enorm naar uit om jullie opnieuw bij ons te kunnen verwelkomen!

Spijtig genoeg valt Moederdag één dag voor de heropening van de winkels.

We kunnen Moederdag een week later vieren of ik kan jullie de mogelijkheid bieden om een cadeaubon van Annebel te kopen voor de winkel weer opent.

Stuur een bericht of bel me op mijn GSM op 0473/33 57 64 of via het contactformulier op onze website met de gegevens (van wie, voor wie, bedrag,…) en stort het bedrag op onze rekening BE65 8600 0768 4196. Onze cadeaubons zijn, zoals altijd, onbeperkt geldig.

Bezorging kan op drie manieren: ik kan de bon opsturen met de post, als je bij mij in de buurt woont kan ik hem persoonlijk (en netjes ingepakt in cadeauverpakking) komen afgeven of ik mail hem door zodat je hem zelf kan afprinten.

Hopelijk tot binnenkort en hou het veilig!

Nicole en Ann
Annebel